Quan comences tu els exàmens?

És la pregunta que he estat fent tots els Nadals a tothom que veia! No sé si seria per el simple fet de quedar bé en la gent o per sentir-me millor al saber que la majoria de gent comença tal dia com dema el període d’exàmens.

Els Nadals van tocant ja al seu fi i com tots els anys donen pas a l’època que menys ens agrada als estudiants: exàmens. I després diuen que el pitjor d’aquest mes és la famosa “cuesta de enero”. Si home! El pitjor és acomiadar-se de tot allò que has estat fent durant les dos últimes setmanes. Qualsevol moment és bo per quedar amb els amics: la cervesa a les 13 del mix dia, el cafenet a les 15:30, l’altra cervesa d’abans del sopar… Doncs sí, aquest desenfreno ha arribat a la seua fi xiquets.

Ara venen els llargs matins i vesprades estudiant a les biblioteques, els dinars express en els que intentes economitzar el major temps possible, les nits a base de cafè i Red bull, i com no les ulleres que denoten que el dormir està de més en aquesta època.

Els nervis dels moments d’abans d’entrar a l’aula en la que eres conscient que et posaran un full al davant i pot ser no sabies molt bé què se t’està preguntant, o que et quedes en blanc. Els moments de després dels exàmens quant un amic et telefona i et diu: “ei! Ja estan les notes a l’aula virtual”…

Però gent, açò és qüestió de menys d’un mes així que haurem d’enclaustrar-nos a casa durant aquest temps i sacrificar alguns aspectes de la nostra vida quotidiana.

Per a que desprès digen que la vida d’estudiant és la millor!

9 comentarios

  1. Blanca said,

    6 enero 2010 a 21:44

    La verdad q a mi no m gustaba nada estas epocas… pero ahora q ya no las tengo… las hecho d menos… xq trabajar cuestaaa.. aunq estudiar siempre al final tiene sus meritos!
    seguro q salis adelantee, y aprobando como siempre!
    un besoooo!!

  2. Pere said,

    6 enero 2010 a 22:00

    Bah son coses menors… Avantatges de les setmanes d’exàmens

    1. Augmentes la vida social (tots tenim al MSN un munt de contactes als que sols els obrim la finestreta en epoca d’exàmens per preguntar dubtes)

    2. El fetge es recupera, i es pren unes vacances necessàries per al manteniment del teu cos i que permetran que no et morgues en la festa que et pegaràs quan acabes els exàmens

    3. El teu cos es sotmet a tensió, nerviosisme i poques hores de son, en resum augmentes la teva resistència física

    4. Recordes amb un somriure de picardia les classes on et vas dormir, identificant ratlles i caracters extranys als teus apunts, corres als teus companys de pis a comentar la jugada i de pas perdre un poc de temps

    5. I per últim i per als de la UPC… els exàmens de gener només duren 3 dies i ens donen 3 setmanes i mitja de vacances!! la la la XDD

    Sort Vane!

  3. Vanesa said,

    7 enero 2010 a 09:57

    jajajaja, tens tota la rao del món, però jo seguisc preferint l’estiuuu!! :p
    pd:els de la UPC sou uns morruts! jajaja

  4. Japetion said,

    7 enero 2010 a 11:28

    Home, està clar que hem de passar per époques així, però el millor es prenseu amb calma i no estar 24 hores al día en casa tancat, que al menys a mí això m’estressa moltissim.

    Tinc sort de que en la UCM començem la segona setmana de febrer, ja que ens dona un poc més de temps per poder preparar-nos els pocs exàmens als que vuiguem presentar-nos (i dic pocs perque no sempre tenim parcials en febrer, sino que es tot a juny) (o setembre xD).

    Lo dit: pox fer una vida un poc menys social però no hi ha perquè morirse de asco a casa amb els llibres i apunts (qui ne tinga), que de vegades despejar la ment un poc de la faena no ve mal.

    Que vaja be la cosa xicons!!

  5. Cintia said,

    7 enero 2010 a 12:05

    ostras jajaja amb els arguments de peree, la cosa es pren amb molta més filosofiaaaaaaaaaa!! jajaja els pobres peixoss de nemoo quina cara de sustoo que fan!! i es que fa por la veritat quan s’apropaa aquest temps!!!

    Un besiiitooooo!!!

  6. Alba said,

    8 enero 2010 a 15:45

    ¡Va que no es para tanto! Nos queda medio mes de estudio… y luego todo a la normalidad otra vez! Volveremos a gastar el red bull como mezcla y no para aguantar más horas en la biblioteca.
    A tres semanas de empezar todavía no se ve tan negro el asunto!

  7. marina said,

    8 enero 2010 a 19:58

    jo es la primera volta que m’enfronte a una situacio d’estes, examens universitaris vuic dir, i estic atacadissima!no se ni com afrontar una situacio d’aquesta manera aixina que siga lo que tinga que ser i si no sempre ens queda juny o setembre… :S
    Sort Vane!

  8. Nerea said,

    8 enero 2010 a 20:05

    jajaja jo ara estic aficionant-me als cafés, cosa que no m´agrada! Jo que era de dormir 2 horetes diaries sense ninguna substància! Pero bueno, tens raó, jo ja estic acobardaeta i com diu Juan, jo soc de les de quedar-me en casa les 24 hores del dia, que potser fera algo més si ixira, pero bueno… tot siga acostumar-se que este any tenim la meitat d´exàmens!

  9. Alicia said,

    8 enero 2010 a 21:02

    Mas fallat vaneee!! tenies ke fer el bloc dels preus ke no posen a voltes en els supermercats.. (per al pròxim, eeh, jajaja)
    Pues res, jo els exàmens els vaig fer en Decembre, i ara a primers de Febrer tinc alguna que atra recuperació, a voreem.. i els pròxims exàmens els tinc ja en Març.. a vorem! Jeje.

    Alee vanee, molta sort pals exàmens, que tú potss!! 😛


Deja un comentario